torsdag 9 maj 2013

Ledig dag

och inte det bästa vädret, så efter lunch blev det cupcakes bakning för hela slanten. Den fina bak boken åkte fram. Det svåra var att byta vanligt mjöl till gluten fritt, men första sattsen blev bra så det var bara att fortsätta. Blev vanilj, chocklad och morot. Det barnen längtade mest efter var att få dekorera dessa små bakverk. Så till em kaffe blev det två var som dekorerades. Rosa grädde, kaffe/chocklad eller
Philadelphia ost med nötter..... gott

Vi blev nöjda men jag förstår inte vad jag gör för fel. de blir inte så där fluffiga och fina som de ska vara. Måste alltid bli lite degiga i mitten. Varför? Hjälp mig? Vad ska jag göra? Har fluffiga vispade ägg. Har bakpulver och siktat mjöl men ändå inte . . . .

Hur som helst vi åt dem och nu laddar vi för att bjuda farmor och farfar som kommer imorgon. Hoppas de vill äta dem. Vi får se imorgon.

Trevlig kväll.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar